Címlap Nyíregyháza Hotel Tara szálloda és étterem

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

http://www.citromix.eu/

Hotel Tara szálloda és étterem PDF Nyomtatás E-mail

Hotel Tara szálloda étterem nyíregyháza sóstó sóstófűrdőHotel Tara szálloda és étterem
Nyíregyháza, Sóstófürdő Fürdő utca 51.

 

 

 

A Hotel Tara Nyíregyháza Sóstófürdőn található. Ez a kellemes családi vállalkozás egy hektárnyi saját tulajdonban lévő zöldövezetben terül el. A szállodában 22 teljes felszereltségű szoba található. Öt különböző stílus közül mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illőt- a kétágyas szobáktól a négyszemélyes kétszobás apartmanig. Minden szobában van színes TV és légkondícionáló. Vezeték nélküli számítógép hálózat is található a szállodában.

 

 Hotel Tara szálloda étterem nyíregyháza sóstó sóstófűrdő Hotel Tara szálloda étterem nyíregyháza sóstó sóstófűrdő

Hotel Tara szálloda és étterem

 

A Hotel Tara kiváló konyhával büszkélkedik, mely egész nap magyar 17 órától pedig olasz ételekkel várja az ide látogatókat. Csoportok részére lehetőség van a szálloda pincéjében borkóstolásra, illetve „csárda- bulik” megrendezésére is. Kedvező időjárás esetén a szállod két terasza kellemes környezettel várja a vendégeket, a bár pedig az ír tulajdonos eklektikus stílus iránti szeretetét tükrözi.
9 méteres beltéri uszoda és kettő agyagos teniszpálya várja az érdeklődőket. Ebben az évben megépítettük teke pályánkat,amely nagyszerű szabadidős kikapcsolódás minden vendégünk számára, valamint kosárlabdapálya is rendelkezésre áll mind a fiatalabb, mind pedig az idősebb korosztály számára.

 

 Hotel Tara szálloda étterem nyíregyháza sóstó sóstófűrdő Hotel Tara szálloda étterem nyíregyháza sóstó sóstófűrdő

Hotel Tara szálloda és étterem

 

A Hotel Tara lehetőséget biztosít egy csendes nyugodt hétvége, illetve családi vakáció eltöltéséhez. Lehetőség van mini-konferenciák lebonyolítására is. Törekszünk minden egyedi igényt kielégíteni.
Zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére.
A recepción magyarul, angolul, németül beszélnek. Ukránul pedig a hét számos napján. Írott francia ill. olasz szöveggel is jól eligazodnak a dolgozók.
A szálloda egész évben nyitva tart karácsony és az új évi időszak kivételével. Ilyenkor a személyzet pihen az egész éves munkát követően.

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!