Címlap Nyíregyháza Hotel Continent szálloda és étterem

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

http://www.citromix.eu/

Hotel Continent szálloda és étterem PDF Nyomtatás E-mail

Hotel Continent szálloda és étterem nyíregyházaHotel Continent
4400 Nyíregyháza, Sóstói u. 52.

 

 

 

A városközponttól néhány percnyire, a Sóstói erdő ölelésében, a villanegyed közepén található. Az eklektikus stílusú épület látványa már a megérkezés pillanatában elfelejteti a túlhajszolt élet okozta stresszt. A színvonalas és egyedi módon berendezett, légkondicionált szobák, a csöndes belső kert, a figyelmes kiszolgálás, a gyertyafényes vacsoraestek - a kandalló pattogó tüze mellett - az otthon kényelmét kínálják Önnek.

 

Hotel Continent szálloda és étterem nyíregyháza  Hotel Continent szálloda és étterem nyíregyháza

Hotel Continent szálloda és étterem - Nyíregyháza

 

Lazuljon el és ha ideje engedi,
fedezze fel a közeli erdőt! Látogasson el a rohamosan fejlődő Sóstófürdőre, ahol több órát eltölthet az ország második legnagyobb szabadtéri Vadasparkjában, vagy az ugyancsak híres szabadtéri Falumúzeumában. Ismerje meg a városunkat, a három ország által határolt megyeszékhelyet, Nyíregyházát.

 

 Hotel Continent szálloda és étterem nyíregyháza Hotel Continent szálloda és étterem nyíregyháza

Hotel Continent szálloda és étterem - Nyíregyháza

 

Visszatérve a munkából, a városnézésből,
éttermünkben élvezheti az európai és magyar konyha ízeit. Egészséges, alacsony zsírtartalmú ételeket, vegetáriánus finomságokat kínálunk, a legfinomabb magyar borok kíséretével. Amennyiben hosszabb időt tölt szállodánkban, kérésére összeállítjuk étrendjét, az egészséges táplálkozás jegyében; gyermekmenüt életkortól függően.

Négycsillagos színvonalú szállodánkban
10 kétágyas szobában 20 fő elhelyezésére van lehetőség; 5-11 éves korig a gyermekek 50% kedvezményt kapnak. A szobák, fürdőszobák rendelkeznek azokkal az extra szolgáltatásokkal, amelyek az Ön kényelmét szolgálják.
Biztosítjuk, a dohányzó - nem dohányzó területek közötti választás lehetőségét, Internet-használatot...
Business - szolgáltatás (fax, fénymásolás, üzenetátadás, e-mail, Internet, gépkocsikölcsönzés, programszervezés).

 

Hotel Continent szálloda és étterem nyíregyháza  Hotel Continent szálloda és étterem nyíregyháza

Hotel Continent szálloda és étterem - Nyíregyháza

 

Éttermünket,
ahol az ízek randevúznak Önnel, különféle családi, baráti, üzleti ebédek, vacsorák, állófogadások helyszínéül ajánljuk. Éttermünk kiegészülve a konferenciateremmel a szakmai rendezvényekre (partnertalálkozó, továbbképzés, konferencia, termékbemutató) kiváló lehetőséget nyújtanak.

A konferenciateremhez
egy belső, zárt kert tartozik, a kettő együtt a test és szellem felüdülést segíti. A konferenciaterem kapacitása széksorosan: 75 fő, bankett: 50 fő, állófogadás: 120 fő.

Szolgáltatásaink
Erőssége a biztonságos, tiszta környezet. Közel a városhoz, mégis távol a város zajától. Rendelkezünk egy mini fitness teremmel, ahol szaunát és fitnessgépeket vehetnek igénybe térítésmentesen. A gépkocsik elhelyezésére zárt parkolót, vagy fedett garázst biztosítunk.

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!