Címlap Nyíregyháza John Bull Pub

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

http://www.citromix.eu/

John Bull Pub PDF Nyomtatás E-mail

John Bull Pub NyíregyházaJohn Bull Pub
Nyíregyháza, Dózsa György u. 1.

 

 

 

A belváros szívében a Hotel Korona épületében található a John Bull Pub. Az impozáns külső szolid belsőt takar a John Bull Pub hagyományainak megfelelően. Meleg őszi színek, mélybarna bútorok, vörös kárpit és padlószőnyeg, a falakon, a pulton, a régmúlt angol időket idéző képek, serlegek, szobrocskák, otthonosan elegáns atmoszféra.

 

 John Bull Pub Nyíregyháza
John Bull Pub Nyíregyháza


Intim hangulatával kiváló helyszínt nyújt üzleti találkozókhoz, meghitt vacsorákhoz, baráti és családi összejövetelekhez egyaránt, vagy éppen egy korsó hideg, angol sör elfogyasztásához. A rangosabb sporteseményeket hatalmas kivetítővásznon kísérhetik figyelemmel Kedves Vendégeink.

 

 John Bull Pub Nyíregyháza
John Bull Pub Nyíregyháza


Éttermünk a magyar és a nemzetközi konyhaművészet remekeivel várja önt és vendégeit. Az étlapon megtalálhatóak a régi, jól ismert, hagyományos magyaros ételek mellett a mediterrán konyha könnyű, friss fűszerekkel ízesített, szezonhoz igazított különlegességei is. Ezt különböző gasztronómiai kultúrák pimasz, mégis harmonikus kombinációja biztosítja, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót...
Barátságos, figyelmes felszolgálóink felejthetetlen élménnyé varázsolják a John Bull Pub-ban eltöltött ebédet vagy vacsorát. Látogasson el hozzánk, és mi gondoskodunk róla, hogy egy, és később egyre több felejthetetlen órát tölthessen nálunk...

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!