Címlap Nyíregyháza Café Rolling Rock étterem

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

http://www.citromix.eu/

Café Rolling Rock étterem PDF Nyomtatás E-mail

Café Rolling Rock étterem - Nyíregyháza - gyorsettermek.huCafé Rolling Rock étterem
Nyíregyháza, Luther u. 5.

 

 

A Café Rolling Rock a város szívében, a Geduly-házban, a Luther út 5. szám alatt található. Éttermünk 120 fő befogadására alkalmas. Étlapunkon megtalálható a mexikói különlegességek mellett a kímélő, magyaros és halételek is. A bárban hatféle csapolt sörrel, egzotikus koktélokkal, különleges italokkal, folyamatos ital promóciókkal várjuk vendégeinket.

Café Rolling Rock étterem - Nyíregyháza - gyorsettermek.hu
Café Rolling Rock étterem

Rendezvénytermünk 140 férőhelyes, amely konferenciák, esküvők, állófogadások, osztálytalálkozók lebonyolítására ad lehetőséget. A rendezvényterem mellet rendelkezésre áll egy 25 férőhelyes (nem dohányzó) különterem is. Minden hétvégén (péntek, szombat) élőzenei programmal várjuk a hozzánk betérőket. Kívánságra projektorunkkal szerdánként az aktuális sportműsorokat vetítjük ki az óriás vászonra.

Café Rolling Rock étterem - Nyíregyháza - gyorsettermek.hu
Café Rolling Rock étterem

Egy igazi amerikai étterem, söröző-pub utánzatát valósítottuk meg a 18-25 éves korosztály ízlésvilágához igazodva. Kívülről befelé haladva a sárga alapszínű figyelemfelkeltő zöld – kék neonfénycsíkok, óriás logók és díszítők láthatók, a nagy zöld kétszárnyú ajtók és a portálok megnagyobbítását szolgáló nagyméretű ablakokkal. A teraszon modern, alumínium kerti bútorok helyezkednek el a zöld sövényekkel, fákkal körülvéve a különleges méretű, emblémázott ernyők alatt. Ha belépünk a barna, kopottas, kopogó vadnyugatias hajópadlóra, rögtön a hatalmas méretű bárpultba ütközik tekintetünk.

Café Rolling Rock étterem - Nyíregyháza - gyorsettermek.hu
Café Rolling Rock étterem

A pult mögött elhelyezkedő mechandising hátfalban, shop árut kínáló Rolling Rock vitrinek, neon logók és a pultban különleges csapoló rendszer találhatóak. A sárgás, szivarfüstösre antikolt falakon Amerikára utaló képek, neonvilágítók, reklámok, cégérek, fali plakátok díszelegnek, a belső teret pedig az amerikai szabadságeszmét szimbolizáló óriási szabadságszobor, valamint relikviák és tárgyak díszítik.

Café Rolling Rock étterem - Nyíregyháza - gyorsettermek.hu
Café Rolling Rock étterem

A plafonból lelógó különleges világítótestek, ventilátorok, a sötétvörös boxok, fém fogasok és térelválasztók, az óriási kivetítő, az élő zenét szolgáltató színpad, a játékterem mind-mind Amerikára utaló design. A hely hangulatát növelve a 60-70-80-as évek amerikai, angol slágereit hallhatjuk, miközben a felszolgálók lezser öltözetben (farme T-shirt) kínálják a Tex-Mex konyha különlegességeit, valamint a Borsodi Sörgyár Rt. Teljes üveges, illetve hatféle csapolt sörválasztékát.

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!