Címlap Nyíregyháza Főzelékfaló ételbár

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

http://www.citromix.eu/

Főzelékfaló ételbár PDF Nyomtatás E-mail

Főzelékfaló ételbár - Nyíregyháza - KorzóFőzelékfaló ételbár
Nyíregyháza Korzó üzletközpont III. emelet

 

 

A „FŐZELÉKFALÓ ÉTELBÁR”10 évvel ezelőtt 1997-ben nyitotta meg első éttermét a „Pesti Brodway” közepén a Nagymező utcában. Ebből a kedves kis családi étkezdéből fejlődött tovább és nőtte ki magát a cég, mely jelenleg a főváros területén, 7 helyszínen, 9 üzlettel nyújt magas szintű gyorséttermi kiszolgálást vendégei részére.

Napjainkban a „FŐZELÉKFALÓ ÉTELBÁŽ” védett neve alatt, a cégtulajdonos olyan szakemberekkel állítatja össze és készítteti el, az éttermek napi kínálatát, akik egyaránt jártasak a tradicionális és nemzetközi konyhák ízeiben és területén.
A főzelékek receptjeit, a cégtulajdonos nagymamája által továbbadott házias ötletek, tapasztalatok alapján fejlesztették a mai gyorséttermi igények nagyobb mennyiségű vendéglátására.
A jellemző fűszerkeverékei, a főzelékek, a házias ételek, desszertek receptjei titkosak és védettek, ezáltal ezt a sajátos, különleges ízvilágot sehol máshol nem élvezhetik a vendégek, kizárólag a Főzelékfaló üzletekben.

A kizárólag magyar érdekeltségű vállalkozás a több éves vendéglátó tevékenység alapján 2003-ban indította el franchise rendszerű üzlethálózatát Budapesten. Az üzlethálózat elindításával a „FŐZELÉKFALÓ ÉTELBÁŽ” a magyarországi fogyasztó igényekhez igazodva gyorsétterem jellegű vendéglátó üzletek kialakítását célozta meg, a Főváros több frekventált pontján, bevásárlóközpontok területén, a város közkedvelt helyszínein, sétálóutcákban.
Célja, hogy bővítse és népszerűsítse a már-már elfeledett házias-magyaros vendéglátást a Főzelékfaló bevált receptjei alapján, valamint célja minél több vendéggel megismertetni, terjeszteni, és újra divatba hozni a főzelékeket, a házias ételeket, kiegészítve sajátos ételkülönlegességekkel.

 

Még több étterem a gyorsettermek.hu oldalán

Vissza a gyorsettermek.hu főoldalára! 

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!