Címlap Nyíregyháza Maximus Söröző

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

http://www.citromix.eu/

Maximus Söröző PDF Nyomtatás E-mail

Maximus Söröző söröző nyíregyháza gyorsettermek.huMaximus Söröző
Nyíregyháza, Vasvári Pál u. 10.

 

 

 

Nyíregyházán a Vasvári Pál és az Árok utca sarkán található a maximus söröző. Az idősebb korosztály mellett a fiatalabb generáció tagjai is nagy érdeklődést tanúsítanak a Maximus Söröző nyújtotta szolgáltatások iránt. Aki nem a buli előtti „hangolás” híve, az két óriáskivetítőn valamint plazmatévén a kényelmes boxokból kísérheti figyelemmel kedvenc labdarúgó csapatának aktuális mérkőzéseit. Ugyanakkor ez az a hely, amely kitűnő alkalmat nyújt a haverokkal egy esti sörözésre is. Sőt, Hölgyeim! Itt az alkalom lefölözni az ellenkező nem képviselőit.

Hangoljanak a Maximusban a maximumra! Mindezek mellett a kikapcsolódás részeként lehet dartsozni, csocsózni és nem mellékesen az italok ára is a földön maradt. A Maximus az a hely, ahol nem csak a hétvégét tölthetjük el kellemesen, hiszen minden délben napi menüt kínálnak az ebédelni vágyóknak. A Pub mindezek mellett még kerthelyiséggel és igen sok férőhellyel is rendelkezik, melynek köszönhetően remek teret nyújt születésnapok, névnapok, rendezvények, nagyobb baráti összejövetelek lebonyolitására is. Mindenkit sok szeretettel várnak.

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!