Címlap Nyíregyháza Irány COLORADO western étterem és söröző

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

http://www.citromix.eu/

Irány COLORADO western étterem és söröző PDF Nyomtatás E-mail

Irány COLORADO western étterem és söröző étterem nyíregyháza gyorsettermek.huIrány COLORADO western étterem és söröző
Nyíregyháza, Búza tér 15.

 

 

 

A vadnyugat igazi világát látni a filmekből is lehet, de megérezni, részévé válni csak egyetlen úton lehetséges, mely út IRÁNYA: COLORADO

Vadnyugati ételek, ételkülönlegességek széles választékával várja önt Nyíregyháza egyetlen western étterme és sörözője, ahol kipróbálhatja a híres vadnyugati hősök, hírhedt banditák kedvenc fogásait, régi étkeit. Megkóstolhatja többek között a Buffalo steaket, a Vonatrablók pecsenyéjét, vagy a vadnyugat kedvencét a Chilis babot. Távoli vidékek ízeihez kalauzol a juharszirupos Kanadai pulykamell, vagy a Yellowstone-i, Minnesotai, illetve a Mississippi folyó menti konyhák csirkemell filéi. A marha steakek, sertés- és szárnyasspecialitások mellett természetesen akad bőven a hagyományos konyha ízeiből is.

A belső környezet varázsa, a hangulatos belső tér a régi saloonok jellegzetes világába repíti vissza az ide érkezőket. A több mint 70 fős terem, s a nyáron működő 120 ülőhellyel rendelkező, vadnyugati kisvárosra emlékeztető kerthelység nagyobb rendezvények lebonyolítására is tökéletesen alkalmas. Sőt, a kerthelység egy része egész télen át kellemes körülmények között várja a kedves vendégeket.

Hétvégenként megpróbáljuk visszaadni a vadnyugat igazi hangulatát, amelyből nem hiányozhat a pulttánc, a pultgyújtás, a vadnyugati show és a szombatonkénti élőzene sem. Hétköznap pedig alkalmanként egy napra régi korok, vagy távoli tájak felé kalandozunk a rájuk jellemző ételekkel, italokkal, zenével – és nem utolsósorban – árakkal is.

Ezen kívül gondolunk a jelentősebb sport- és egyéb eseményekre, TV filmekre, amelyeket több képernyőn keresztül lehet „nyomon követni”.
Aki már járt Coloradoban az tudja:
Ez a hely a lehetőségek földje…

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!