Címlap Nyíregyháza Nyíri Fészek Vendéglő

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

http://www.citromix.eu/

Nyíri Fészek Vendéglő PDF Nyomtatás E-mail

Nyíri Fészek Vendéglő étterem nyíregyháza gyorsettermek.huNyíri fészek vendéglő
Nyíregyháza, Rákóczi út 26.

 

 

 

Nyíregyházán a Rákóczi u. 26. szám alatt található a Nyíri Fészek Vendéglő.

Összesen 120 férőhelyet biztosító klimatizált fő- és különteremmel várja a vendégeit. Első sorban magyaros, házias jellegű ételekre specializálódott, de nem hiányozhatnak az étlapról a nemzetközi konyha remekei, sőt a könnyű, vegetáriánus ételek sem.
Állandó „A'LA CARTE” étlap mellett minden nap három különféle menüből választhatnak a vendégek, melyeket igény szerint házhoz is szállíttathatnak, délután 2 óráig.

 

Nyíri Fészek Vendéglő étterem nyíregyháza gyorsettermek.hu
Nyíri fészek vendéglő

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel bevezették a délutáni ebéd ésvacsora házhozszállításokat, melyet este 21.00 óráig vehetnek igénybe a vendégek munkanapokon. Az étterem felosztása lehetővé teszi kisebb és nagyobb rendezvények lebonyolítását egyaránt. Ennek köszönhetően esküvők, bankettek, konferenciák, születésnapi partik, ballagások, állófogadások megrendezését vállalják. A városban egyedüli vendéglátó egységként minden év Karácsonyán meleg étellel kedveskednek a rászorulók számára.

 

Nyíri Fészek Vendéglő étterem nyíregyháza gyorsettermek.hu
Nyíri fészek vendéglő

 

Mivel számukra a legfontosabb vendégeik megelégedettsége, ezért a jövőben is magas színvonalon folyamatosan bővülő szolgáltatás és ételkínálat mellett szeretnék e célt szolgálni. Elindult Hot-Spot, ingyenes Internet szolgáltatásuk! Térjen be egy frissítő kávéra, vagy egy finom ebédre és laptopján, mobiltelefonján, PDA-ján élvezze az Internet adta lehetőségeket!

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!